Хората от Пролеша бяха излъгани още през 2020-а година. Това е

...
Хората от Пролеша бяха излъгани още през 2020-а година. Това е
Коментари Харесай

Селото с глобите за винетки било жертва на "глашатая" на Борисов

„ Хората от Пролеша бяха излъгани още през 2020-а година. Това е част от кино лентата „ Изпращането на Глашатая “. Това съобщи служебният министър на районното развиване Иван Шишков във връзка на проблема с близкото до София село, чиито поданици се оказаха санкционирани с милиони, тъй като са карали по столичното околовръстно шосе без винетки. 

Арх. Шишков напомни по какъв начин на 28 февруари 2020 г. тогавашният министър председател се накара на управлението на пътната организация и подреди на началника на АПИ персонално да отиде и да коментира като тръбач по селските площади кои пътни сектори няма да са платени.

" Оказва се обаче, че същия ден Министерският съвет е приел решение да не се заплащат винетки само и единствено до разклона за Божурище ", изясни служебният министър. И уточни, че макар обещанията на някогашния министър председател жителите на Пролеша не са били освободени и знакът за винетка си стои от самото начало.

„ Ще помоля хората, които стачкуват, да се извърнат и да стачкуват там, където са същинските виновници, при които се е случило това в оня интервал “, разяснява арх. Шишков, като изясни, че този проблем е единствено един от многото, на които се натъква служебният кабинет. Той разгласи, че ще се прави юридически разбор дали има опция санкциите на водачите от Пролеша бъдат опростени или най-малко понижени. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР